Indmeldelse

Har du fået lyst til at være medlem i en af Danmarks store og spændende MC klubber? Der er mange fordele ved at være medlem hos os - men vores vedtægter stiller også nogle krav og betingelser til dig.


Krav og betingelser.

Du skal være ejer eller bruger af en motorcykel af mærket Yamaha Virago eller en nærtbeslægtet model. Dvs. WildStar, RoyalStar, DragStar, Venture, 920'er, 750 Special, TR1 eller Route 66 – se en liste her.
Hvis du ikke har en motorcykel, kan du blive passivt medlem.

Stemmeret til klubbens generalforsamling opnås først efter et års fuldt medlemsskab.

Vi accepterer ikke rygmærker i Virago MC Club Danmark.

Til gengæld kan du møde en masse nye venner og være med til sjove og interessante oplevelser såsom trlf, udstillinger og et væld af "fællesture". Arrangementer og forskellige ture annonceres løbende i Kalenderen her på vores hjemmeside. De annoncerede ture er åbne for alle medlemmer i Virago MC Club Danmark uanset, hvor i landet man er bosat. Undtagelsesvist kan et arrangement være forbeholdt medlemmerne i en lokalklub, men det vil i så fald fremgå.

Hvad koster det, og hvordan melder man sig ind?

Medlemskab af Virago MC Club Danmark koster 300 kr. om året – gældende for perioden 1. januar til 31. december.
Indmeldelse efter 1. oktober koster 100 kr. for perioden frem til 31. december.
Indmeldelsesgebyret er i begge tilfælde 50 kr.

Indmeldelse foregår via indmeldelsesformularen (klik på knappen herunder):

Når du har udfyldt og sendt indmeldelsesformularen skal du indbetale indmeldelsesgebyr og kontingent for resten af året
(Lige nu er det 50,- plus 100,- i alt 150,-) på konto (5991) 1043491 - husk navn og adresse!

Vi har ikke medlemskort, men når din indbetaling er registreret, modtager du dit medlemsnummer via e-mail samt klubbens stofmærke med tilhørende Danmark bue (se nedenfor). Vi ved, mange har brug for medlemsnummeret til forsikringsselskabet, men blandt andet fordi banker generelt tager sig god tid til at ekspedere beløbet og sende kontoudtog til kassereren, kan der gå op til fire uger før du har fået tildelt et nummer. Hav derfor lidt tålmodighed inden du ringer eller mailer for at få det.

På gensyn i Virago MC Club Danmark - Tilbagelænet derudaf

Klubmærker